Ενεργειακή Θεραπεία

Αθήνα | Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar (Επίπεδο 1)

January 15, 2018 11:14:57
Αθήνα | Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar (Επίπεδο 1).

Αυτοθεραπεία, Μεταμόρφωση & Επέκταση Συνείδησης
------------------------------------
To ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπευτικής και ανάπτυξης της συνείδησης που, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, ενώνει και χρησιμοποιεί τις δύο βασικές συμπαντικές ενέργειες - Scalar και Prana.
Ο όρος Scalar είναι η επιστημονική ονομασία του Αιθέρα (5o Στοιχείο), το οποίο κρατά στη θέση τους και ζωοδοτεί όλους τους γαλαξίες και τα ηλιακά συστήματα στο σύμπαν.
Το Prana είναι η βιοενέργεια που έρχεται από τον Ήλιο, δίνει ζωή στον πλανήτη μας αλλά είναι και η κυρία ενέργεια από την οποία αποτελούμαστε.

Σας καλωσορίζουμε σ' ένα πρωτοποριακό σεμινάριο, μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως, στο οποίο διδάσκεται το πώς αντλούμε την Scalar ενέργεια από το Σημείο Μηδέν, γίνεται η αποκάλυψη και μαθαίνετε την χρήση των Scalar Ζωνών στην αύρα σας, δίνονται τεχνικές κάθαρσης και αναζωογόνησης και φυσικά διδάσκεται η Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar στο σύστημά σας.

Τα οφέλη της Καλλιέργειας στο σώμα είναι πολλά και θαυμάσια!
Η προώθηση της αποκατάστασης της υγείας, η υποχώρηση των αρνητικών τάσεων, η αλλαγή και ο εξευγενισμός του χαρακτήρα και η προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι μερικά από αυτά.
------------------------------------
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 | 10.00 - 19.00
Περιλαμβάνονται: Υλικό σεμιναρίου, Βεβαίωση παρακολούθησης
Στοιχεία Επικοινωνίας: Άννυ Γουβιανάκη | τηλ. 6947049883