Ενεργειακή Θεραπεία

ScalarPrana Ενεργειακή Ανατομία του Ανθρωπίνου σώματος

January 04, 2019 00:33:19
ScalarPrana Ενεργειακή Ανατομία του Ανθρωπίνου σώματος.

Τι είναι το “ScalarPrana Ενεργειακή Ανατομία του Ανθρωπίνου σώματος” ?



Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις όσον αφορά τη λειτουργία του «Ανθρώπινου σώματος» με τις επιστημονικές ανακαλύψεις του τελευταίου αιώνα να δείχνουν πόσο όμορφα οργανωμένο είναι — από το μικρότερο κύτταρο μέχρι το πολύπλοκο ηλεκτρικό δίκτυο του εγκεφάλου — και πόσο πολύπλοκη είναι η λειτουργία του. Αν σε αυτό προστεθούν οι επιστημονικές ανακαλύψεις που λένε ότι το ανθρώπινο σώμα εκτίνεται και πέρα από το φυσικό του μέγεθος, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της πολυπλοκότητας του.



Το ScalarPrana Ενεργειακή Ανατομία του Ανθρώπινου σώματος είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο workshop από την ιδρύτρια του Θεραπευτικού Συστήματος ScalarPrana, Fe Pacheco και απευθύνεται τόσο σε έμπειρους ενεργειακούς θεραπευτές όσο και σε ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στον κόσμο των λεπτοφυών ενεργειών.



Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop, το οποίο μέσω ειδικά σχεδιασμένων διαλογισμών αποσκοπεί, στην αύξηση της επίγνωσης και τη διεύρυνση της κατανόησης της διαφορετικότητας της «ύλης» του κάθε ενεργειακού σώματος, αλλά και την ενεργοποίηση των ανώτερων αισθήσεων.



Στόχος αυτού του workshop είναι οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν αυτά τα οποία γνωρίζουν για το ανθρώπινο σώμα, μέσω της κατανόησης της ανατομίας της ενέργειάς τους, ώστε οι εμπειρίες της ζωής τους να αποκτήσουν πιο βαθύ νόημα.



Στο “ScalarPrana Ενεργειακή Ανατομία του Ανθρωπίνου σώματος”, θα μάθετε:



●Για τα Ενεργειακά Σώματα, τις Αύρες τους καθώς και τις ιδιότητες που τα χαρακτηρίζουν



●Για τα 16 Κύρια Chakras, τον τρόπο που δημιουργούνται, την θέση τους σε σχέση με το ανθρώπινο σώμα και τις ιδιότητές τους



● Για τα Nadis, τους μεσημβρινούς και τις ακτίνες υγείας



●Για τη διαχείριση της Prana και τη διαφοροποίησή της από την ενέργεια Scalar



●Για τις Ανώτερες Αισθήσεις (Ενόραση, Διακοή, Διαίσθηση) και πως μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ώστε να μπορείτε να βλέπετε, να ακούτε και να αισθάνεστε την λεπτοφυή ενέργεια



●Να κάνετε ακριβή εκτίμηση της ενεργειακής κατάστασης των Chakra’s, των Nadi’s, των μεσημβρινών και των ακτινών υγείας (εκτίμηση της ενεργειακής κατάστασης του ανθρώπου)



Σημαντικές Πληροφορίες



Ημερομηνία & Ώρες: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 10:00—19:00



Διοργανωτής: AG Center σε συνεργασία με Golden Unicorn



Εισηγητής: Ιωάννης Μπετσάνης — Certified ScalarPrana Instructor



Τόπος συναντήσεως: Αθήνα | Νέα Ιωνία



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Άννυ Γουβιανάκη Τηλ. / Ε-mail: 6947049883 | agouvianaki@gmail.com



Facebook: https://www.facebook.com/events/329279531131667/



Web: https://scalarprana.gr/